Tuntikuvaukset ja aikataulut/hinnasto

AIKATAULUT

MAANANTAITUNTIOHJAAJAPAIKKA

19:15-20:30    Jumppa vaihtuvin teemoin  Maija Salin                      Lasin koulu

TIISTAITUNTIOHJAAJAPAIKKA

20:00-21:00    Aikuisten sähly

Timo Laasonen tai joku

muu.

Lasin koulu

KESKIVIIKKOTUNTIOHJAAJAPAIKKA

19:00-20:30Kehonhuoltoa venytellen     Päivi Vanhala                 Harjunrinteen koulu

TORSTAITUNTIOHJAAJAPAIKKA

18:30-19:30JunnusäbäEetu LehtoEteläinen koulu
19:15-20.00VesitreeniNiina UusikartanoRiihimäen uimala
19:30-20:30    Kehonhuolto                        Maija Salin                     Lasin koulu

PERJANTAITUNTIOHJAAJAPAIKKA

Aikuisten sähly

Timo Laasonen tai joku

muu.

Lasin koulu

TUNTIKUVAUKSET

Ryhmiin ilmoittautumiset vain paikan päällä suoraan ohjaajalle!

Jumppa vaihtuvin teemoin

Teemoina perinteinen body, step, kiertoharjoittelu ja kehonhuolto.

BODY tunti sisältää alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden ja loppuvenyttelyn. Tunnilla käytetään oman kehon painon lisäksi myös välineitä.

STEP tunti sisältää helppoa askellusta laudalle, lihaskunto-osuuden ja loppuvenyttelyn.

KIERTOHARJOITTELU sisältää alkulämmittelyn, 2-3 kierroksen välinepainotteisen monipuolisen treenin, joka sisältää myös sykkeennostoa sekä loppuvenyttelyn.

KEHONHUOLTO sisältää alkulämmittelyn, kevyitä lihaskuntoliikkeitä, tasapainoharjoituksia, venytyksiä ja joskus myös loppurentoutuksen. Tunnilla käytetään oman kehon lisäksi kuminauhoja ja keppejä.

Varsinaista aikataulua teemoilla ei ole, tunnit vaihtelevat toiveiden ja fiiliksen mukaan. Seuraavan tunnin teemasta sovitaan kuitenkin ennakkoon edellisellä tunnilla. Kehonhuolto tunti on joka neljäs maanantai.

Tunti sopii kaikille, hyvin myös aloittelijoille. Tunnelma tunneilla on rento ja mukava. Tervetuloa!

Lasten jumpat [LOPETETTU]

2-3-vuotiaiden jumpassa tutustutaan monipuolisesti liikuntaan leikin kautta käyttäen hyväksi erilaisia liikuntavälineitä, musiikkia ja mielikuvitusta. Vanhemmat voivat jumpata mukana.

4-6-vuotiaiden jumpassa tutustutaan monipuolisesti leikin kautta käyttäen hyväksi erilaisia liikuntavälineitä, musiikkia ja mielikuvitusta. Lisäksi harjoittelemme ryhmässä toimimisen taitoja erilaisilla leikeillä, peleillä ja kisoilla. Vanhemmat voivat tarvittaessa jumpata mukana.

Molemmissa jumpissa joka neljäs kerta on temppurata.

Liikunta lasten jumpassa on leikkimielistä, sekä hauskaa ja lapsien toiveet huomioivaa.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Junnusähly

Mukavaa pelailua yhdessä ilman kilpailullisia tavoitteita. Sopii 5-12 vuotiaille, mutta ikä ei ole se oleellinen asia vaan, että osaa pelata reilun hengen mukaisesti. Myös tytöt tervetulleita pelaamaan !!!

Omat varusteen mukaan (sisäkengät, maila ja suojalasit!!!).

Nuorten (teini) sähly [LOPETETTU 17.9.2021 alkaen !!!]

Mukavaa pelailua yhdessä ilman kilpailullisia tavoitteita. Sopii 12-15 vuotiaille. Myös tytöt tervetulleita pelaamaan !!!

Omat varusteen mukaan (sisäkengät, maila ja suojalasit!!!).

Kehonhuoltoa venytellen Tunnin tavoitteena on parantaa lihasten elastisuutta, poistaa lihaskireyttä, parantaa ryhtiä ja rentouttaa kehoa sekä mieltä. Tunti sisältää lämmittelyn ja pitkä- sekä lyhytkestoisia ventyksiä. Tunnilla käytetään myös apuvälineinä keppiä, kuminauhaa ja piikkipalloa. Toisinaan tunti päätetään loppurentoutukseen. Rauhallinen tunti, jossa liikkeet tehdään omaa kehoa kuunnellen. Oma jumppamatto mukaan.

Vesitreeni
Vesitreenissä vastuksen liikkeille antaa itse vesi elementtinä, tehoa tuovat liikkeiden laajuus ja monipuolisuutta lisäävät erilaiset välineet sekä liikkumista rytmittävä musiikki. Koska vesi on liikuntaympäristönä myös lempeä ja niveliä tukeva, vesitreeni sopii liikuntamuotona niin hyväkuntoisille, ikääntyneille kuin kuntoutujillekin. Tervetuloa mukaan vettä pelkäämättömään joukkoomme! !

Kehonhuolto

Rauhallinen tunti, joka aloitetaan kevyellä lämmittelyllä. Tunnilla tehdään kevyitä lihaskuntoharjoituksia/tasapainoharjoituksia oman kehon painoa hyväksi käyttäen ja/tai välineillä (kuminauha, keppi) loppuvenytyksiä unohtamatta. Toisinaan pidetään myös venytystunti ilman lihaskuntoharjoituksia.  Mukaan tarvitset jumppa-alustan (niitäkin löytyy tarvittaessa koululta), juomapullon kevyet tossut tai liukuestesukat. Tervetuloa!

HINNASTO

LASTEN RYHMIEN KAUSIMAKSUT

Lasten jumppa 40€

Junnusäbä 40€, alennus perheen toisesta lapsesta 20€

Nuorten(teini) sähly 45€

AIKUISTEN RYHMIEN KAUSIMAKSUT
1 ryhmä 80€
2 ryhmää 140€
3 ryhmää 180€
Kausimaksu kaikkiin ryhmiin 200€

AIKUISTEN SÄHLYN KAUSIMAKSUT
1 ryhmä 55€
Molemmat ryhmät 85€

KERTAMAKSUT AIKUISTEN RYHMISSÄ
Jumpat 8€
Sähly 5€

Vesitreenissä lisäksi uimalamaksu.

Kausimaksut maksetaan seuran pankkitilille. Nordea FI76 1132 3007 1008 97
Meillä käy Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, ePassi, Smartumin ja Sporttipassin verkkomaksu sekä Tyky online.

Hinnat eivät sisällä vakuutusta. Osallistujalla tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus.